Bergman Schildwerken

Schilder Elst - Schildersbedrijf Bergman Elst

Op zoek naar een professionele schilder in Elst?

Wanneer je wilt dat je woning een compleet andere uitstraling krijgt, dan kun je dit eenvoudig doen door je woning te laten schilderen. Dit zou je natuurlijk zelf kunnen doen, maar het is belangrijk dat er veel aandacht aan de details van het schilderwerk besteed wordt. Daarom kun je het schilderen van je huis beter overlaten aan echte vakmannen, zoals ons, die hier al jarenlange ervaring mee hebben. Als je een schilder voor je woning in Elst nodig hebt kun je bij Bergman schilderwerken in Elst rekenen op betaalbaar vakwerk.

Waarom een schilder inhuren?

Een van de redenen dat veel mensen zelf aan de slag gaan met het schilderen van hun woning is dat zij hiermee geld denken te besparen. Maar dit valt meestal erg tegen en de voordelen van zelf schilderen wegen niet op tegen een schilder inhuren voor het schilderen van je woning. Hieronder hebben we de belangrijkste redenen op een rijtje gezet, waarom je voor een schilder moet kiezen.

Kwaliteitswerk

en goede schilder maakt gebruik van echte kwaliteitsproducten die lang mee gaan. Zo wordt de ondergrond van het te schilderen oppervlakte goed geprepareerd, zodat je nog jarenlang kunt genieten van het schilderwerk. Zo garanderen we je bij Bergman schilderwerken in Elst dat je maar liefst 6 jaar plezier zult hebben van je binnenschilderwerk.

Vooral bij buitenschilderwerk moet je goed weten waar je mee bezig bent. Als je de buitenkant van je woning niet goed verft zul je er niet lang plezier van hebben met ons Nederlandse klimaat. Bij Bergman schilderwerken in Elst leveren we echt kwaliteitswerk, hier zijn we zo zelfverzekerd van dat we je garanderen dat je maar liefst 5 jaar van het buitenschilderwerk zult genieten.

Tijdsbesparing

Er komt een hoop werk kijken bij het schilderen van een woning. Zo moet je de muren voorbereiden, daar waar nodig is gaten opvullen, de vloer afdekken en nog veel meer. Vooral als je hier niet veel ervaring in hebt, dan gaat niet alleen de voorbereiding je veel tijd kosten maar het verven zelf ook. Bij Bergman schilderwerken in Elst is schilderen ons vak. We weten precies wat we doen en beheersen de juiste technieken om optimaal schilderwerk te realiseren. Zo is je woning veel sneller geschilderd door ons dan wanneer je dit zelf zou doen. In de tijd dat wij je woning schilderen kun je zelf iets anders gaan doen of gewoon lekker relaxen.

Het geeft je rust

Bij het schilderen van een woning komt meer kijken dan alleen een leuk kleurtje verf uitkiezen. Je moet ook de juiste materialen hebben zoals, kit, kwasten en nog veel meer. En als je tijdens het verven tegen problemen als houtrot aanloopt, dan zou je dit ook nog eens zelf moeten gaan oplossen. Door Bergman schilderwerken in Elst in te huren hoef je je geen zorgen te maken over alle spullen die je nodig hebt. En als we tegen problemen, zoals houtrot aanlopen dan kunnen we dit gewoon voor je oplossen.

Weet je nog niet helemaal welke kleuren je woning moet krijgen? Vraag dan gerust om kleuradvies. Zo zijn wij op de hoogte van de laatste trends, maar kunnen in overleg ook je woning schilderen naar je eigen wens. Zo weet je zeker dat je huis de uitstraling krijgt die je wilt.

Over ons

Bergman schilderwerken in Elst is een erkend schildersbedrijf dat in 2015 is opgezet. Bergman schilderwerken is opgezet door een vakman die na 20 jaar heeft besloten om als zelfstandige aan het werk te gaan. Deze vakman is uiteraard in het bezit van VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers).

We richten ons niet alleen op particulieren, maar ook op de zakelijke markt. Wij vinden dat persoonlijk contact en kwalitatief gedegen schilderwerk voor zich spreken. Daarom krijg je altijd binnen 24 uur al een per e-mail. En wanneer je ons inhuurt voor je schilderwerken ben je ervan verzekerd dat je te maken krijgt met een gediplomeerde Nederlandse vakschilder die jouw klus zal klaren.

We hanteren aantrekkelijke tarieven en maken dan ook kosteloos een geheel vrijblijvende offerte voor je op. Alleen bij verzekeringswerk vragen wij eenmalig € 50,-. Dit bedrag wordt bij een opdracht in mindering gebracht.

Onze diensten

Bij Bergman Schilderwerken in Elst bieden we meerdere diensten aan. Je kunt bij ons terecht als er meerdere dingen moeten gebeuren in je woning. Zo hoef je niet bij meerdere bedrijven aan te kloppen voor zaken zoals binnen- en buitenschilderwerk, renovlies en behangwerk, houtrot reparaties en glas zetten.

Voordat we aan de slag gaan met het schilderwerk zullen we eerst de ondergrond controleren. De huidige staat van het hout is erg belangrijk, want een goede ondergrond vormt de basis van een mooi en duurzaam eindresultaat. Daarom zullen we houtrot of beginnende houtrot plekjes altijd netjes en zorgvuldig repareren.

Vervolgens kunnen we beginnen met het binnen- of buitenschilderwerk. Als je nog niet precies weet welke kleuren je wilt hebben voor je woning, dan kunnen we je gratis kleur advies geven. Zo kunnen we snel de stijl creëren die je voor ogen had. We zijn zo overtuigd van de kwaliteits die we leveren dat we je garanderen dat je maar liefst 6 jaar plezier van je binnenschilderwerk zult hebben en 5 jaar van je buitenschilderwerk.

Een andere dienst die we bij Bergman schilderwerken in Elst aanbieden is renovlies-behang aanbrengen. Renovlies wordt steeds vaker gebruikt in nieuwbouw om verschillende redenen. Nieuwbouwwoningen gaan in de eerste 2 jaar nog werken, waardoor er direct krimp ontstaat en scheuren in het stucwerk zet. Maar renovlies is zeer sterk, waardoor de kans klein is dat het gaat scheuren door de werking van de woning. Daarnaast is renovlies gemiddeld 30% goedkoper als stucwerk en het afwerken van renovlies gaat ook een stuk sneller.

Wanneer je opzoek bent naar een glaszetter die snel en vakkundig te werk gaat, dan ben je bij Bergman schilderwerken in Elst ook aan het goede adres. Wij kunnen namelijk glaszetten met HR++glas, enkel glas, dubbelglas, figuurglas en brandwerend glas. Maar ook voor glasschade kun je bij ons aankloppen.

Zie ook: Winterschilder Nijmegen, Schilder Nijmegen, Schilder Arnhem