Bergman Schildwerken

Schilder Arnhem

Op zoek naar een professionele schilder in Arnhem?

Ben je op zoek naar een professioneel schildersbedrijf die goede kwaliteit aflevert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Buiten het feit dat professionaliteit en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, hanteren we ook een scherpe prijs/kwaliteit verhouding en zijn we klantvriendelijk. Bij ons kun je rekenen op betaalbaar vakwerk van een enthousiast bedrijf in Arnhem. en waarom een offerte aanvragen de moeite waard is.

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast bedrijf dat is opgericht in 2015. De oprichter van dit bedrijf is een gediplomeerde Nederlandse vakschilder die ook in bezit is van VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Deze vakman heeft eerst 20 jaar praktijkervaring heeft opgedaan in het werkveld, waarna hij vol goede moed is gestart met dit succesvolle bedrijf in Arnhem. We richten onze dienstverlening dan ook op omgeving Arnhem en Nijmegen. Buiten het feit dat we er naar streven om kwaliteit af te leveren, vinden we persoonlijk contact en klantvriendelijkheid ook erg belangrijk en onmisbaar.

Dit is ook terug te zien aan onze manier van communiceren, we nemen na aanvraag altijd binnen 24 uur contact met je op. Voordat we een opdracht aannemen, nemen we altijd eerst persoonlijk contact met jou op om de wensen te bespreken en de ruimte te inspecteren. Daarna maken we kosteloos een offerte op, zodat je niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Onze dienstverlening is vrij uitgebreid, waardoor er een hoop mogelijk is. Behalve schilderen, behandelen we bijvoorbeeld ook houtrot en geven we gratis kleuradvies indien dat gevraagd wordt. We denken graag met de klant mee, om de ruimte zo mooi mogelijk en naar de zin van de klant te maken.

Onze dienstverlening richt zich niet alleen op particulieren, maar ook op zakelijke klanten. Er is bij ons een hoop bespreekbaar. Daarbij hanteren we ook aantrekkelijke prijzen voor hetgeen we bieden. Mocht je daar meer informatie over hebben, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Alleen bij verzekeringswerk vragen we 50 euro offertekosten, maar deze worden bij afname van de klus weer verrekend op het totale bedrag. Hierdoor kost het als ware toch niets.

Schilder Arnhem
Schilder in Arnhem

Onze dienstverlening

Zoals al eerder aangegeven, gaat onze dienstverlening verder dan alleen vakkundig schilderwerk. Wij richten ons namelijk ook op andere nevenactiviteiten zoals wandafwerking (behangwerk), houtrotreparaties en glas-en folie zetten. We vinden het belangrijk om een zo'n uitgebreid pakket aan te bieden, aangezien dit het schilderwerk ook ten goede komt en je niet allerlei verschillende bedrijven hoeft in te huren.

De ondergrond van schilderwerk is namelijk erg belangrijk, zonder goede ondergrond krijg je geen goed schilderwerk. Voordat wij gaan schilderen, kijken we de ondergrond altijd na op houtrot. Mochten we dat vinden of beginnende houtrot plekjes, dan behandelen we dit ook meteen nadat we dit met jou besproken hebben. Dit bespreken we al alvorens we de klus aannemen. Als we de houtrot namelijk op tijd vaststellen en behandelen, kan dat een hoop kosten besparen en ben je verzekerd van kwalitatief schilderwerk.

Doordat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren bieden wij op binnenschilderwerk maar liefst zes jaar garantie en op buitenschilderwerk vijf jaar. Dit kunnen wij garanderen doordat we zorgen dat de ondergrond goed beschermd is en de laag eroverheen professioneel is aangebracht.

Een andere dienstverlening bestaat ook uit wandafwerking, met name behangwerk. Indien gewenst kunnen wij de ruimte ook behangen. Wat ons de laatste jaren erg opvalt is dat er steeds meer renovliesbehang wordt gebruikt voor nieuwbouwwoningen, vanwege de vele voordelen. Hier hebben wij dan ook veel ervaring mee. Verder zetten zij ook glas, we hebben ervaring met HR++glas, enkel glas, figuurglas en brandwerend glas. Wij zetten het glas volgens de NEN-normen.

Waarom voor ons kiezen?

Uiteraard zijn er veel schilder concurrenten in Arnhem op de markt te vinden, maar ondanks dat zijn wij van mening dat wij een erg goede keus zijn om in te huren als het gaat om professioneel schilderwerk in Arnhem en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij onderscheiden ons door betaalbare kwaliteit en klantvriendelijkheid af te leveren van andere. Bij ons ben je aan het juiste adres als het gaat om schilderwerk en andere nevenactiviteiten.

Een van de redenen waarom wij van mening zijn dat wij een erg goede keus zijn om in te huren zijn de diploma's en de praktijkervaring die wij door de jaren heen op hebben kunnen doen. Niet alleen binnen dit bedrijf, maar ook bij de vorige werkgevers. Zo hebben wij minstens 20 jaar ervaring. Die kennis en ervaring komt ten goede bij de opdrachten waar we voor worden ingehuurd en dat is terug te zien. Wij leveren namelijk kwaliteit.

Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel, het is dan ook niet voor niets dat wij garantie geven op ons schilderwerk. Wij kunnen deze garantie afgeven, omdat we zorgen dat de ondergrond goed is en de verflaag goed wordt aangebracht. We zorgen ervoor dat de ondergoed goed is door bijvoorbeeld op voorhand houtrot aan te pakken. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan horen wij dat graag zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Verder zijn wij altijd bereid om advies te geven over allerlei zaken die te maken hebben met schilderwerk of onze nevenactiviteiten. Mocht je bijvoorbeeld kleur advies willen hebben, dan zijn wij ook altijd bereid deze te geven. Communicatie vinden we erg belangrijk, vandaar dat we ook alles persoonlijk met je willen bespreken.

Verder hanteren we aantrekkelijke tarieven, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je niet te veel betaalt voor hetgeen dat je krijgt. Je kunt altijd op voorhand een offerte geheel vrijblijvend en gratis aanvragen. Alleen bij verzekeringswerk wordt eenmalig 50 euro gevraagd, maar deze 50 euro wordt weer in mindering gebracht, zodra wij de opdracht binnen krijgen.

Kortom, ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk, waar je niet te veel voor wilt betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een bedrijf met erg veel kennis en ervaring, waar je zeker niet te veel voor betaalt. Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een gratis offerte aanvragen. We reageren altijd binnen 24 uur!

Zie ook: Winterschilder Nijmegen, Schilder Nijmegen, Schilder Elst