Bergman Schildwerken

Diensten - Schilder Nijmegen | Schilder Arnhem

Schilder Nijmegen - Binnen Schilderwerk

BINNEN SCHILDERWERK

Wanneer u besluit uw bedrijfspand of woning van binnen te laten schilderen zal de sfeer binnen veranderen. Daarom is het dan ook van belang dat u bij de nieuwe inrichting het schilderwerk niet vergeet.

Zo geeft u uw woning of bedrijfspand een nieuwe uitstraling. Wij schilderen uw woning of bedrijfspand volgens de laatste trends of, in overleg, geheel naar uw eigen wensen. Waardoor u al snel de stijl creëert die u voor ogen had.

Wij leveren niet alleen een compleet nieuwe sfeer, ook zorgen wij ervoor dat de ondergrond goed beschermt is en u er optimaal plezier van kunt hebben.

Zo garanderen wij u dat u maar liefst 6 jaar plezier van uw binnenschilderwerk zult hebben!

BUITEN SCHILDERWERK

Het aanzicht van een woning of bedrijfspand wordt niet alleen door de bouw van de woning of het bedrijfspand bepaald, maar ook door het schilderwerk. Niet alleen geeft mooi buitenschilderwerk een mooie uitstraling aan het pand. Ook zorgt het voor langdurige bescherming van de ondergrond.

Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand niet alleen een prachtige uitstraling krijgt, maar ook dat het goed beschermt is tegen het soms gure Nederlandse klimaat. Door uw woning of bedrijfspand goed en tijdig te laten onderhouden voorkomt u hoge uitgave aan het onderhoud.

Zo garanderen wij u dat u maar liefst 5 jaar van het buitenschilderwerk zult kunnen genieten!

Voor alle woningen ouder dan 2 jaar geldt het lage BTW tarief van 9%. Deze forse BTW korting is geldig op zowel de uitvoering als materialen.

Schilder Nijmegen - Buiten Schilderwerk
Schilder Nijmegen - Renovlies

RENOVLIES & BEHANGWERK

RENOVLIES-BEHANG: We zien steeds vaker dat renovlies wordt gekozen in nieuwbouw. Dit heeft uiteraard meerdere redenen.

Eén van deze redenen is wel dat renovlies zeer sterk is. Nieuwbouwwoningen hebben de eigenschap nog te gaan werken in de eerste 2 jaar, hierdoor ontstaan direct krimp en zet scheuren in het stucwerk en dit is natuurlijk zonde van uw woning.

Met renovlies is de kans klein dat het gaat scheuren door de werking van de woning, renovlies heeft de eigenschap lichte krimp en zet scheuren op te vangen waardoor dit achter het behang blijft en aan het zicht wordt ontrokken.

De tweede reden om voor renovlies te kiezen is het financiële plaatje, renovlies is gemiddeld 30% goedkoper als stucwerk. De derde reden om te kiezen voor renovlies is de snelheid van afwerken.

HOUTROT REPARATIES

Wanneer wij een houten ondergrond voor u gaan schilderen kijken wij altijd eerst naar de huidige staat van het hout. Een goede ondergrond is namelijk de basis voor een mooi eindresultaat.

Wanneer we houtrot of beginnende houtrot plekjes tegen komen, zullen wij deze altijd eerst netjes en zorgvuldig repareren. Dit is erg belangrijk om een mooi, maar ook duurzaam eindresultaat te bereiken.

Wanneer het hout nog goed te repareren is en u dit tijdig laat behandelen, scheelt dit een hoop kosten!

Schilder Nijmegen - Houtrot reparatie
Schilder Nijmegen - Glaszetten

GLAS ZETTEN

Professioneel glaszetten met een breed assortiment glasopties, waaronder HR+++ glas, enkel glas, figuurglas en brandwerend glas.

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een perfecte installatie en isolatie, waardoor je huis comfortabeler en energiezuiniger wordt. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid, vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw glasproject

DUURZAME COATING PLAT DAK

Uw hudige platte dak is lek? Of uw gebouw verkoelen? Energie kosten verlagen?

Met onze dak coating maken we een naadloze dakbedekking over uw bestaande dakbekking. Geinteresseerd?

Binnenkort meer informatie op Duurzaam plat dak.

Schilder Nijmegen - Coating plat dak