Bergman Schildwerken

Over Bergman Schilderwerken

Over Bergman Schilderwerken

WIJ GEVEN UW KOSTBAAR BEZIT WEER KLEUR !

Na 20 jaar, heb ik besloten om in 2015 als zelfstandig ondernemer onder de naam 'Bergman Schilderwerken', mijn eigen bedrijf voort te zetten. Hierbij richt ik me met name op de particulieren en de zakelijke markt. Naast vakkundig schilderwerk, behoren ook wandafwerking (behangwerk), houtrot-reparaties en glas- en folie zetten tot de mogelijkheden.

Persoonlijk contact en kwalitatief gedegen schilderwerk spreken voor zich. Ik ben werkzaam in de regio Arnhem en Nijmegen. Uiteraard in bezit van VCA. (staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers)

  • Offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Echter, bij verzekeringswerk vragen wij eenmalig € 50,-. Bij een opdracht wordt dit bedrag in mindering gebracht
  • Scherpe tarieven!
  • Erkend schildersbedrijf
  • Binnen 24 uur al een reactie per e-mail
  • Altijd een gediplomeerde Nederlandse vakschilder
  • Gratis kleur advies

Waarom kiezen voor Bergman schilderwerken?
De schilder in de omgeving Arnhem of Nijmegen.

Bergman Schilder bellen

Scherpe tarieven

Ontdek onze schilders met scherpe tarieven voor professioneel vakmanschap. Transformeer je ruimtes met een frisse en vakkundige verfbeurt zonder je budget te belasten. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Bergman Schilder bellen

Betrouwbaar

Vertrouw op onze betrouwbare schilders voor een prachtig resultaat. Met jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen wij voor een vlekkeloze schilderbeurt. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en geef je interieur en/of je exterieur een schitterende make-over. Vraag nu een offerte aan!

Bergman Schilder bellen

Kennis

Onze schilders combineren vakmanschap met uitgebreide kennis voor het beste resultaat. Van kleuradvies tot technische expertise, wij weten precies hoe we jouw project tot leven kunnen brengen. Vertrouw op onze ervaren schilders en geef je huis een professionele touch. Vraag nu een offerte aan!